Ma 2018. december 14. péntek, Szilárda napja van.

 
 
 
 
 
 
 
 

Napi hírek, események
[2011-12-14] Adventi vásár 2011 beszámoló

fotó: Keszei István
  A kastélypark adott otthont az idei adventi vásárnak, mely a negyedik, és egyben az eddigi legszebb vásárunk volt. A csodálatos környezet, a programok, és természetesen a szebbnél szebb portékák sok látogatót vonzottak.
Ezúttal a nagycenki óvodások és iskolások mellett Peresztegről is érkeztek gyerekek, akik karácsonyi műsorral és lucázással szórakoztatták a vásári közönséget. Élő Máté, és a nagycenki Templomi Kórus is bemutatkozott. A vásár ideje alatt a gyerekek részt vehettek a kastélybeli játszóházban, mások lovas kocsira ülve utazhattak. A szereplőket meleg teával, és a nagycenki asszonyok által készített finom süteményekkel vártuk. Sütemény - köszönet érte mindenkinek, aki hozott - az idén is nagyon sok volt, így jutott a felnőtteknek is...
Igyekeztünk igazán szép, igényes portékát kínáló árusokat elhívni. Örülünk, hogy sokan megkóstolták az őrségi, kemencében sütött tönköly langallót, az igazi székely kürtőskalácsot, és az elmaradhatatlan forralt bort. Jó volt együtt lenni, nagycsaládként együtt tölteni ezt az adventi délutánt. Aki nem jött, bánhatja, aki ott volt, várja a következőt!
Köszönjük mindenkinek a segítséget! A fellépő gyerekeknek és az őket betanító tanároknak, szülőknek a műsorokat és a díszeket a karácsonyfára, a templomi kórusnak a szép dalokat, a rengeteg, finomabbnál finomabb süteményt, az óvodának a teát. A kétkezi segítséget az előkészületekben és a kínálásban, a betlehemet, a sátrakat, a faházakat, a technikai felszerelést. A méntelepnek a kocsikáztatást, az erdőgazdaságnak a helyet, a múzeumnak az együttműködést! Ha rajtunk múlik, jövőre ugyanott találkozunk! 
Benke Éva és Bugledich Attila

A nap zárásaként, este a Kastélyban Rost Andrea koncertjét hallgathatták az érdeklődők.
Anday Marietta köszönőlevele > > >

Fotók az eseményekről (Keszei István fotói) > > >
 
Rost Andrea
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
További kiemelt bannerek >
 
Nagycenk Nagyközség
Önkormányzata

9485 Nagycenk, Gyár u. 2.
Tel: +36 99 360-012
E-mail:
titkarsag@nagycenk.hu

Felelős kiadó:
Nagycenk Önkormányzata

Felelős személy:
Csorba János polgármester

Grafikai terv és programozás:
Bognár Tamás
webmaster@nagycenk.hu

© Nagycenk Nagyközség
Önkormányzata, 2018
NAGYCENKIEKNEK
Hírek, tájékoztatók
Községháza
Intézmények
Nagycenk múltja és jelene
VENDÉGEINKNEK
Nagycenkről
A környék
Szállás, vendéglátás
Tudnivalók
Séta Nagycenken
ÜGYINTÉZÉS, HIVATALI ÜGYEK
Polgármesteri hivatal
Dokumentumtár
Pályázatok, hirdetmények
Gazdálkodási adatok