Ma 2018. december 16. vasárnap, Etelka napja van.

 
 
 
 
 
 
 
 

Napi hírek, események
[2011-07-21] Jó hangulatban ért véget a sopronkeresztúri Ifjúsági Találkozó

Július 20-án délután 18 órakor kezdődött az a nagyszabású rendezvény, amely a 10 napos partnerközségi diáktalálkozó lezárását volt hivatott szolgálni. A résztvevő közel ötven diák mellett a kísérő tanárok, szülők, és a két település vezetői vettek részt a rendezvényen. A Katolikus Egyházat Wégerbauer Richárd kispap testvér képviselte. A köszöntések után a diákok bemutatták a tábor ideje alatt készített alkotásaikat, az „Összefogás Virágát". Manfred Kölly és Ivánkovics Ottó településvezetők kiemelték, hogy az elmúlt napok során a diákok és kísérőik lehetőséget kaptak egymás településének, nyelvének, kultúrájának megismerésére. Sokat sportoltak, kirándultak, de a szórakozásra is több alkalom nyílott (koncert, diszkó).  
Külön köszönet az pályázat útján elnyert lehetőséget előteremtőknek, a kísérő tanároknak, a szülőknek és a diákoknak egyaránt. A záró rendezvény során minden közreműködő ajándékot kapott, és a két falu vezetői egy-egy oklevél átadásával kinyilvánították egymás felé, hogy a 22 évvel ezelőtt kezdődött partnerkapcsolati viszonyt ilyen közös rendezvényekkel kell tovább mélyíteni. Zárásul diszkózhattak is a fiatalok, ezt megelőzően a deutschkreutzi fúvós-zenekar és a Czenki Hársfa Néptánc Egyesület is szórakoztattak az egybegyűlteket. Köszönjük!
Pongrácz Erika, Rozmán Orsolya, Bugledits Éva és Bugledits Péter kísérőknek nagyon szépen köszönjük a szervezésben, lebonyolításban nyújtott önzetlen segítséget!
Ivánkovics Ottó
Nagycenk polgármestere

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
További kiemelt bannerek >
 
Nagycenk Nagyközség
Önkormányzata

9485 Nagycenk, Gyár u. 2.
Tel: +36 99 360-012
E-mail:
titkarsag@nagycenk.hu

Felelős kiadó:
Nagycenk Önkormányzata

Felelős személy:
Csorba János polgármester

Grafikai terv és programozás:
Bognár Tamás
webmaster@nagycenk.hu

© Nagycenk Nagyközség
Önkormányzata, 2018
NAGYCENKIEKNEK
Hírek, tájékoztatók
Községháza
Intézmények
Nagycenk múltja és jelene
VENDÉGEINKNEK
Nagycenkről
A környék
Szállás, vendéglátás
Tudnivalók
Séta Nagycenken
ÜGYINTÉZÉS, HIVATALI ÜGYEK
Polgármesteri hivatal
Dokumentumtár
Pályázatok, hirdetmények
Gazdálkodási adatok