Ma 2018. december 19. szerda, Viola napja van.

 
 
 
 
 
 
 
 

Napi hírek, események
[2011-07-28] Beszámoló a Széchenyi Vágtáról

  2011. július 23-ára került áthelyezésre a nagycenki Széchenyi Vágta a múltkori rossz időjárási körülmények miatt. Hiába napolták el a programot nem volt kegyes a szervezőkhöz most sem a természet, ennek ellenére a futamok megrendezésre kerültek.

Lebonyolították az elő- és középfutamokat, majd az esőszünetekben megtartották a bemutatókat, fellépett a „Czenki" Hársfa Néptáncegyüttes, lovas és csikósbemutató szórakoztatta a közönséget.
 Kora délután ért véget a rendezvény a rossz, esős idő miatt, a délutáni sztárfellépőket arra kérték, el se induljanak. A versenybírók úgy döntöttek a pálya nem alkalmas további futamok megtartására, így a középdöntő eredményeit figyelembe véve hozták meg az eredményt. A Széchenyi Vágta győztese 2011-ben Lendvai Róbert lett Glóbusz nevű lovával Maglóca képviseletében.
Díjazottak:
- I. díj: Lendvai Róbert - Glóbusz nevű lovával, hazavihette Gróf Széchenyi Mihály 150.000,-Ft-os pénzdíját és kupáját ill a Nagycenki Iparos Kör Különdíját és GYMS Megyei Lovasszövetség a megye legyorsabb lovának járó díját, melyet Makay Tamás a Megyei Lovasszövetség elnöke adott át.
- II.díj: Németh Gábor Próféta nevű lovával, övé lett a 100.000,-Ft-os Nyugat Magyarországi Egyetem díja és kupája, melyet Prof.Dr. Faragó Sándor, az egyetem rektora adott át.
- III. díj Barbora Zsilikova Bonaqua nevű lovával, ő Nagycenk díját kapta. Örömteli volt, hogy a dobogóra egy fiatal hölgy is felállhatott. Gratulálunk!!

Mindhárman indulhatnak a budapesti Nemzeti vágtán, melyet szeptemberben rendeznek majd meg. Ezúton is sok szeretettel gratulálunk a nyerteseknek.
A Széchenyi Vágtát Anday Marietta szervezte az InterAMG Produkció Kft. vezetője.

Fotók az eseményről > > >

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
További kiemelt bannerek >
 
Nagycenk Nagyközség
Önkormányzata

9485 Nagycenk, Gyár u. 2.
Tel: +36 99 360-012
E-mail:
titkarsag@nagycenk.hu

Felelős kiadó:
Nagycenk Önkormányzata

Felelős személy:
Csorba János polgármester

Grafikai terv és programozás:
Bognár Tamás
webmaster@nagycenk.hu

© Nagycenk Nagyközség
Önkormányzata, 2018
NAGYCENKIEKNEK
Hírek, tájékoztatók
Községháza
Intézmények
Nagycenk múltja és jelene
VENDÉGEINKNEK
Nagycenkről
A környék
Szállás, vendéglátás
Tudnivalók
Séta Nagycenken
ÜGYINTÉZÉS, HIVATALI ÜGYEK
Polgármesteri hivatal
Dokumentumtár
Pályázatok, hirdetmények
Gazdálkodási adatok