Ma 2018. december 19. szerda, Viola napja van.

 
 
 
 
 
 
 
 

Napi hírek, események
[2010-10-17] A Nemzeti Diákválogatott Nagycenken
Kû Lajos Olimpiai Bajnok ezüstérmes, Európa Bajnok negyedik helyezett labdarúgó már 5-6 éve menedzseli csapatát. Az idén nyáron Dél-Afrikában korosztályos világbajnoki címet szereztek, amihez ezúton is gratulálunk. A válogatott csapatot elkísérte a 78 éves Várhidi Pál is, az Újpest legendás védõje, aki s kispadról nézte végig a legendás 6:3-as gyõzelmet mint tartalék játékos (Abban az idõben még nem lehetett cserélnie az edzõnek, csak a mérkõzés megkezdéséig módosíthatott a tervezett összeállításon.) Sajnos Grosics Gyula betegsége miatt, Kovács „Kokó” István pedig külföldi elfoglaltsága miatt nem tudott Nagycenkre érkezni.

A mérkõzést 0:1-es félidõt követõen 3:1-re a Nemzeti Válogatott nyerte, a nagy számú közönség remek küzdelmet, nagyon szép játékot láthatott.

A mérkõzést követõen minden résztvevõ ajándék pólót kapott, és a díszvendégek a Platán Étteremben elköltött ebéd alatt meséltek a régi emlékeikrõl.Majd ezt követõen az Aranycsapat Alapítvány koszorúját helyezték el Gróf Széchenyi István sírjánál, zárásul pedig megtekintették a Széchenyi Múzeumot.A nap végén fáradtan, de annál több sport és kulturális élménnyel gazdagon utazott haza a válogatott küldöttség nagycenkrõl.

Köszönjük Dental Pannónia Zrt., a Platán Étterem és a Horváth & Lukács Galéria támogatását, és a segítõknek, közremûködõknek a segítségét. Terveink szerint rövid idõn belül Budapesten egy visszavágó kerül majd megrendezésre, addig is a fiatalok tovább tudják csiszolni labdarúgó-tudásukat és nemzeti elkötelezettségüket.

Az MTV munkatársainak köszönhetõen október 17-én vasárnap a fél 1-tõl kezdõdõ Sport7 c. mûsorban beszámolót láthatnak a nézõk az eseményrõl.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
További kiemelt bannerek >
 
Nagycenk Nagyközség
Önkormányzata

9485 Nagycenk, Gyár u. 2.
Tel: +36 99 360-012
E-mail:
titkarsag@nagycenk.hu

Felelős kiadó:
Nagycenk Önkormányzata

Felelős személy:
Csorba János polgármester

Grafikai terv és programozás:
Bognár Tamás
webmaster@nagycenk.hu

© Nagycenk Nagyközség
Önkormányzata, 2018
NAGYCENKIEKNEK
Hírek, tájékoztatók
Községháza
Intézmények
Nagycenk múltja és jelene
VENDÉGEINKNEK
Nagycenkről
A környék
Szállás, vendéglátás
Tudnivalók
Séta Nagycenken
ÜGYINTÉZÉS, HIVATALI ÜGYEK
Polgármesteri hivatal
Dokumentumtár
Pályázatok, hirdetmények
Gazdálkodási adatok