Ma 2018. december 16. vasárnap, Etelka napja van.

 
 
 
 
 
 
 
 

Napi hírek, események
[2010-09-22] Kerékpáros turizmusban érdekeltek figyelem!
Tisztelt Konzorciumi Tagok!

Mellékelten küldöm meghívónkat a NYDOP-2.2.1/C-2f-2009-0005 pályázat keretén belül megvalósuló workshopra. A kerékpáros turizmus eddig is húzó ágazat volt a térségben, melynek jelentõsége a pályázat hatására csak erõsödik. Célunk egy olyan vállalkozói háló létrehozása, amely a Fertõ-tó környékére látogató kerékpáros turistákat szolgálja, ezáltal növelve esélyét a tovább itt (térségben) tartózkodásuknak.

A képzés potenciális jelöltjei olyan szolgáltatások mint kerékpáros barát szálláshelyek, szervizek valamint éttermek, fürdõk, továbbá Önök! Kérem értesítsék azokat a személyeket, vállalkozókat, vállalkozásokat, akik egy hasonló jellegû szolgáltatás megvalósításának gondolatával foglalkoznak vagy esetlegesen ennek indítását tervezik. Az önkormányzatoknak a kerékpáros turizmus további fellendítése érdekében, valamint a kerékpáros létesítmények hosszú távú fenntartásában hatékonyan szükséges együttmûködni a térség kerékpárosbarát szolgáltatóival, ezért feltétlenül szükséges az önkormányzati tagok jelenléte is! (Külön szó esik a fenntartási modellekrõl!)

Jelen pályázat valamint ennek a pályázatnak a folytatásaként létrejött NYDOP-2.1.1/E-09-2009-0011 "Turisztikai fejlesztések a Fertõ/Neusiedlersee kultúrtáj, a Rábaköz és Hanság területein" pályázat közös célja a kerékpáros mintatérség kialakítása. Ennek egyik lépcsõje a vállalkozói hálózat feltérképezése valamint a GPS alapú turisztikai rendszer kidolgozása. A workshop-on résztvevõ vállalkozások, vállalkozók a közeljövõben létrejövõ GPS alapú turisztikai rendszerben regisztrálásra kerülnek. A GPS rendszerben feltüntetésre kerülnek a térség, települések látnivalói, nevezetességei is!

Közös érdekünk, hogy minden konzorciumi tag legalább egy résztvevõt delegáljon a workshop-ra és hozza magával a saját települése potenciális partnereket is!
Ne feledjenek visszajelezni szeptember 27-ig, a képzés ellátást is tartalmaz!

Közös érdekünk, hogy minden konzorciumi tag legalább egy résztvevõt delegáljon a workshop-ra és hozza magával a saját települése potenciális partnereket is!
Ne feledjenek visszajelezni szeptember 27-ig, a képzés ellátást is tartalmaz!


Üdvözlettel:
Knór Kornélia
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
További kiemelt bannerek >
 
Nagycenk Nagyközség
Önkormányzata

9485 Nagycenk, Gyár u. 2.
Tel: +36 99 360-012
E-mail:
titkarsag@nagycenk.hu

Felelős kiadó:
Nagycenk Önkormányzata

Felelős személy:
Csorba János polgármester

Grafikai terv és programozás:
Bognár Tamás
webmaster@nagycenk.hu

© Nagycenk Nagyközség
Önkormányzata, 2018
NAGYCENKIEKNEK
Hírek, tájékoztatók
Községháza
Intézmények
Nagycenk múltja és jelene
VENDÉGEINKNEK
Nagycenkről
A környék
Szállás, vendéglátás
Tudnivalók
Séta Nagycenken
ÜGYINTÉZÉS, HIVATALI ÜGYEK
Polgármesteri hivatal
Dokumentumtár
Pályázatok, hirdetmények
Gazdálkodási adatok