Ma 2018. december 18. kedd, Auguszta napja van.

 
 
 
 
 
 
 
 

Napi hírek, események


Folytatódnak a járdaépítések

Nagycenk járdahálózatára is ráfér a fejlesztés, felújítás. Ennek megfelelõen májusi Gyár utcai munkálatokat újabb követi, ezúttal a Rákóczi utcában. A 47. számú ház és a 67. sz. ház közötti szakasz megépítésével egy évtizedes elmaradás kerül pótlásra. A peresztegi VIAT Kft. munkatársai a tegnapi napon kezdték a kb. 100 folyóméteres munkát, és várhatóan a jövõ hét végére be is fejezõdik. A teljesen önerõs önkormányzati beruházás közel 1,3 millió forintba kerül, amelynek nagy részét az elmúlt évi költségvetés takarékos gazdálkodásával sikerült elõteremtenünk. A következõ évek kiemelt feladata lesz az, hogy tovább folytatódjanak a járdaépítések-felújítások Nagycenken. A munkálatok idejére a környéken lakóktól és az arra közlekedõktõl türelmet kérünk, köszönjük.


Varga József személyesen irányítja a Rákóczi utcai munkát

[2010-07-03] Aktuális
A Sportcsarnok fejlesztése befejezéséhez közeledik

Az egy évvel ezelõtt megnyert 4 millió forintos önkormányzati miniszteri keret felhasználása az utóbbi hónapokban sajnos megakadt. De a napokban a fejlesztés újraindult, Csorba János önkormányzati képviselõ úr vezetésével. Az önzetlen felajánlásoknak és a segítõ szándéknak köszönhetõen már állnak a labdarúgó-edzõpálya labdafogó hálójának tartóoszlopai, és hamarosan a pálya megvilágítására szolgáló berendezések is a helyükre kerülnek. Ez utóbbi a helyi villanyszerelõ mesternek, Györe Rudolfnak köszönhetõ. Az elvesztegetett hónapok ellenére remélhetõleg sikerül az augusztus 31-i befejezési határidõt tartani, hisz ellenkezõ esetben a támogatást részben vagy egészben vissza kellene fizetnünk. Köszönet azoknak a nagycenkieknek, akik a 30 Celsius fokos hõségben is vállalták-vállalják a közösség érdekében végzett társadalmi munkát. Így a még el nem költött pályázati támogatási részt – ami alig egymillió forint - a legköltséghatékonyabban lehet felhasználni.

Külön köszönet a VIAT Kft. ügyvezetõjének, Varga József úrnak, hogy a földkábel fektetéséhez szükséges 130 folyóméternyi árkot a napokban ingyenesen kimarkolják a cég munkatársai.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
További kiemelt bannerek >
 
Nagycenk Nagyközség
Önkormányzata

9485 Nagycenk, Gyár u. 2.
Tel: +36 99 360-012
E-mail:
titkarsag@nagycenk.hu

Felelős kiadó:
Nagycenk Önkormányzata

Felelős személy:
Csorba János polgármester

Grafikai terv és programozás:
Bognár Tamás
webmaster@nagycenk.hu

© Nagycenk Nagyközség
Önkormányzata, 2018
NAGYCENKIEKNEK
Hírek, tájékoztatók
Községháza
Intézmények
Nagycenk múltja és jelene
VENDÉGEINKNEK
Nagycenkről
A környék
Szállás, vendéglátás
Tudnivalók
Séta Nagycenken
ÜGYINTÉZÉS, HIVATALI ÜGYEK
Polgármesteri hivatal
Dokumentumtár
Pályázatok, hirdetmények
Gazdálkodási adatok