Ma 2019. február 20. szerda, Álmos napja van.

 
 
 
 
 
 
 
 

Napi hírek, események
[2010-06-15] Családi sportnap a játszótéren
Az utolsó elõtti tanítási napra idõzítve került átadásra a nagycenki játszótér újabb fejlesztése eredményeképpen az immár labdafogó hálóval körbekerített aszfaltos pálya és a hozzá tartozó kézilabda -és focikapuk. Simon Péter - aki ezen eszközök biztosításával tovább növelte az általa létrehozott játszótér színvonalát - nem csak ennek az elképzelésének szeretett volna eleget tenni, hanem egy másiknak is: a Nagycenki Sportegyesület tiszteletbeli elnökeként fontosnak tartja, hogy immár három labdajátékot is lehet játszani a játszótéren: kézilabda, kosárlabda, labdarúgás.Ezáltal nem csak hasznosabban tölthetik a gyermekek a vakációjukat a játszótéren, hanem gyakorolhatják is ezeket a sportágakat. Így jobban tudnak majd szerepelni a korosztályos bajnokságokon, Nagycenk sporthírnevét tovább öregbítve.
A sportnap keretén belül három csapat mérte össze tudását fociban, a gyõztes csapat mindegyik tagja egy-egy focilabdát kapott ajándékba Németh Ferenctõl, a Nagycenki Sportegyesület elnökétõl. De a másik két csapat is vigasztalódhatott, hisz õk csapatonként kaptak egy-egy labdát.Remek kosárlabda-mérkõzést is láthatott a nagyszámú közönség (gyermekek, szülõk, nagyszülõk), itt szintén a gyõztes csapat minden tagja kapott egy-egy kosárlabdát.
Az ovisok nagy örömére õk sem maradtak ki a "jóból": mindegyikük kapott egy-egy mesefigurás gumilabdát, amikkel vidáman játszottak, és rúgták a gólokat.
A jelen lévõ önkormányzati képviselõkkel - Horváth Jánossal és Bugledich Attilával - közösen köszönte meg Ivánkovics Ottó polgármester a Nagycenkiek nevében Simon Péter újabb felajánlásait.

Tisztelettel:

Ivánkovics Ottó
Nagycenk polgármestere
Közelgő programjaink:
Egyházközségi bál
2019-02-23
Téltemetés
2019-03-03
Március 15-i ünnepség
2019-03-15
Szalai Gergely Asztalitenisz Emléktorna
2019-03-15
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
További kiemelt bannerek >
 
Nagycenk Nagyközség
Önkormányzata

9485 Nagycenk, Gyár u. 2.
Tel: +36 99 360-012
E-mail:
titkarsag@nagycenk.hu

Felelős kiadó:
Nagycenk Önkormányzata

Felelős személy:
Csorba János polgármester

Grafikai terv és programozás:
Bognár Tamás
webmaster@nagycenk.hu

© Nagycenk Nagyközség
Önkormányzata, 2019
NAGYCENKIEKNEK
Hírek, tájékoztatók
Községháza
Intézmények
Nagycenk múltja és jelene
VENDÉGEINKNEK
Nagycenkről
A környék
Szállás, vendéglátás
Tudnivalók
Séta Nagycenken
ÜGYINTÉZÉS, HIVATALI ÜGYEK
Polgármesteri hivatal
Dokumentumtár
Pályázatok, hirdetmények
Gazdálkodási adatok