Ma 2018. december 18. kedd, Auguszta napja van.

 
 
 
 
 
 
 
 

Napi hírek, események
[2010-03-06] Terv szerint haladnak a munkák
Az elõzetes tervek szerint haladnak a Szent Imre utca csapadékvíz-elvezetési munkálatai. Elsõ ütemben az utca végétõl az Ikva-patak becsatlakozásáig terjedõ szakasz készült el.Részben árokmélyítéssel, részben pedig betoncsövek lefektetésével. A munkák során néhány tervezõi hiányosságra derült fény, de ezeket sikerült orvosolni. A nyomvonal érinti a volt malomárkot is, itt a tervdokumentáció szerint megszûnt a jármûbehajtási lehetõség, mivel a vele párhuzamosan futó Vízállói úton az megvalósítható. A kerékpárút megépítése csak úgy lesz lehetséges, hogy a túlméretes mezõgazdasági jármûvek elõl a teljes szakaszt le kell zárni.A Szent Imre utca felsõ szakaszán dolgoznak jelenleg a kivitelezõ VIAT Kft. munkagépeiAz utcában lakók többségének véleményét alapul véve nyílt árok valósul meg, a kapubejáróknál 6 méter szélességben lesz lecsövezés. De aki akarja, saját költségén a teljes árokszakaszt lecsöveztetheti, amit idejében jeleznie kell a kivitelezõ felé.

Ezzel párhuzamosan a Soproni Vízmû munkatársai is földmunkát végeznek az utca teljes szakaszán. A rákötések csatlakozóit cserélik ki, saját finanszírozásban.

Amint a csapadékvíz-elvezetõ hálózat fejlesztési munkálatai megvalósulnak - és az idõjártás továbbra is kedvezõ lesz- az aszfaltozási munkák kezdõdnek majd el. A teljes befejezés április elsõ felében várható, addig az ott lakók és az arra közlekedõk türelmét kérjük szépen.

Köszönettel:
Ivánkovics Ottó
Nagycenk polgármestere
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
További kiemelt bannerek >
 
Nagycenk Nagyközség
Önkormányzata

9485 Nagycenk, Gyár u. 2.
Tel: +36 99 360-012
E-mail:
titkarsag@nagycenk.hu

Felelős kiadó:
Nagycenk Önkormányzata

Felelős személy:
Csorba János polgármester

Grafikai terv és programozás:
Bognár Tamás
webmaster@nagycenk.hu

© Nagycenk Nagyközség
Önkormányzata, 2018
NAGYCENKIEKNEK
Hírek, tájékoztatók
Községháza
Intézmények
Nagycenk múltja és jelene
VENDÉGEINKNEK
Nagycenkről
A környék
Szállás, vendéglátás
Tudnivalók
Séta Nagycenken
ÜGYINTÉZÉS, HIVATALI ÜGYEK
Polgármesteri hivatal
Dokumentumtár
Pályázatok, hirdetmények
Gazdálkodási adatok