Ma 2018. december 19. szerda, Viola napja van.

 
 
 
 
 
 
 
 

Napi hírek, események
[2010-02-24] A Gyár utca 11-be átköltözött Margit néni
A 2009-es év egyik kiemelt feladata volt az Önkormányzat részérõl a szociális bérlakások ügye. Több évtizedes elmaradást kellett pótolni, így sok volt a teendõ.

Még 2006-ban az akkori képviselõ-testület értékesítette a Vám utca 6. számú ingatlant, ami azzal járt, hogy az ott lakó szociálisan hátrányos helyzetû személyek elhelyezésérõl gondoskodni kellett. Ennek anyagi forrását a vételár biztosította. Volt, aki lelépési díj fejében vállalta a kiköltözést, és volt, aki elfogadta a felajánlott Gyár utca 11. szám alatti cserelakást. Ez utóbbiak közé tartozik özv. Varga Károlyné is, aki idõs kora miatt kissé fenntartással fogadta a költözéssel együtt járó következményeket.

- Nem könnyû a sok évtizedes lakókörnyezetet egy újra cserélni, fõleg ha az ember a 88. évét tapossa, de megérte - meséli Margit néni. Február elején költözködtem át a családom segítségével, de már most nagyon jól érzem magam a felújított lakásban. Igaz, magasabb bérleti díjat kell majd ezen túl fizetnem, de cserébe vezetékes víz van a lakásban, ami már eddig is nagyon szükséges lett volna.
Bízom abban, hogy az egészségem kitart, és hogy nem lesz gond a közös udvar életébe beilleszkednem. Dr. Szakál Mária doktornõ is nagyon megdicsérte új bérleményemet, õ itt is többször meglátogat. Köszönöm az Önkormányzatnak a felkínált lehetõséget és az elvégzett munkát.

Az idei évben kerül sor a másik két lakás kifestésére is, így a tervek szerint legkésõbb tavasz végére sikerül teljesen kiüríteni a Vám utca 6. szám alatt ingatlant, ami ezt követõen lebontásra kerül, hisz nagyon rossz állapotban van.

Margit néninek ez úton is jó egészséget kívánunk!

Ivánkovics Ottó
Nagycenk polgármestere
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
További kiemelt bannerek >
 
Nagycenk Nagyközség
Önkormányzata

9485 Nagycenk, Gyár u. 2.
Tel: +36 99 360-012
E-mail:
titkarsag@nagycenk.hu

Felelős kiadó:
Nagycenk Önkormányzata

Felelős személy:
Csorba János polgármester

Grafikai terv és programozás:
Bognár Tamás
webmaster@nagycenk.hu

© Nagycenk Nagyközség
Önkormányzata, 2018
NAGYCENKIEKNEK
Hírek, tájékoztatók
Községháza
Intézmények
Nagycenk múltja és jelene
VENDÉGEINKNEK
Nagycenkről
A környék
Szállás, vendéglátás
Tudnivalók
Séta Nagycenken
ÜGYINTÉZÉS, HIVATALI ÜGYEK
Polgármesteri hivatal
Dokumentumtár
Pályázatok, hirdetmények
Gazdálkodási adatok