Ma 2018. december 18. kedd, Auguszta napja van.

 
 
 
 
 
 
 
 

Napi hírek, események
[2010-02-10] Tájékoztató a folyamatban lévõ pályázatokról
1. TEUT pályázat: a Szent Imre utca csapadékvíz-elvezetõ rendszerének fejlesztésérõl, az útburkolat aszfaltozásáról szóló kivitelezõi szerzõdés a napokban aláírásra került. A 7 millió forintos pályázati támogatással megvalósuló fejlesztés több évtizedes problémát fog megoldani. Tervezett befejezési határidõ: 2010. május 15.

Az önrészünk mértéke megközelíti a 7,5 millió forintot.


2. Szent Imre u - Hidegségi u. közötti kerékpárút-építés: a Fertõ-Hanság Nemzeti Park gesztorságával megvalósuló, már évek óta húzódó fejlesztés teljes mértékben csatlakozik az 1. pontban szereplõ fejlesztéshez. A reményeink szerint most tavasszal ez a kb. 15 millió forintos beruházás is megtörténik, amihez 2,6 millió forintos önrészt kell biztosítanunk.3. KIHOP pályázat: 2009 tavaszán 1 millió forintos keretet nyertünk a könyvtár e-Magyarország pontjának fejlesztésére, mûködtetésére. A tervezett fejlesztések megvalósultak. A pályázatban több vállalt feladatot is meg kellett valósítani, melyek egy kivételével teljes mértékben teljesültek is: több mint 75 személyt kellett volna internetes oktatásban, továbbképzésben részesíteni, ami különbözõ okokból csak részben tudott sajnos megvalósulni.

A 250 ezer forintos pályázati elõleg visszautalásra került, ettõl függetlenül az e-Magyarország pont továbbra is zavartalanul üzemel. Így lehet internetezni, nyomtatni, e-mailezni, önéletrajzot készíteni, stb. Baumgartnerné Gerti kolléganõnk önzetlen közremûködése mellett.4. Sportcsarnok fejlesztése: a 2009-es év õszétõl megkezdett beruházás Bugledich Attila képviselõ úr koordinációs tevékenységével folyamatban van. A fejlesztés végén a kinti edzõpálya minõsége javul, a Sportcsarnok belsõ pályájának csúszóssága megszûnik, és még egy új sportág küzdõsport) eszközrendszere is adottá válik.5. Széchenyi tér felújítása: a képviselõ-testület állásfoglalása értelmében ennek a beruházásnak csak akkor állunk neki, ha a Szent Imre utcai fejlesztés megvalósul és a pályázati támogatást utólagosan le tudjuk hívni. Erre azért van szükség, mert a két nagyprojekt egyidejû megindításával veszélybe kerülhetne a költségvetésünk stabilitása.Köszönöm figyelmüket!Köszönettel:

Ivánkovics Ottó

Nagycenk polgármestere
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
További kiemelt bannerek >
 
Nagycenk Nagyközség
Önkormányzata

9485 Nagycenk, Gyár u. 2.
Tel: +36 99 360-012
E-mail:
titkarsag@nagycenk.hu

Felelős kiadó:
Nagycenk Önkormányzata

Felelős személy:
Csorba János polgármester

Grafikai terv és programozás:
Bognár Tamás
webmaster@nagycenk.hu

© Nagycenk Nagyközség
Önkormányzata, 2018
NAGYCENKIEKNEK
Hírek, tájékoztatók
Községháza
Intézmények
Nagycenk múltja és jelene
VENDÉGEINKNEK
Nagycenkről
A környék
Szállás, vendéglátás
Tudnivalók
Séta Nagycenken
ÜGYINTÉZÉS, HIVATALI ÜGYEK
Polgármesteri hivatal
Dokumentumtár
Pályázatok, hirdetmények
Gazdálkodási adatok