Ma 2018. december 18. kedd, Auguszta napja van.

 
 
 
 
 
 
 
 

Napi hírek, események
[2010-01-08] FELHÍVÁS AZ ÓVODA NÉVADÁSÁRA!
A nagycenki Általános Iskola 1985-ben vette fel a Széchenyi István nevet, ami mind Nagycenkkel, mind az iskola hagyományival teljesen összefügg. Már csak ezért is célszerû, hogy 25 év elteltével az Óvodánk is tudja követni a jó példát.
Más településeken az óvodák elnevezése utalnak a játékosságra, a 3-6 év közötti gyermekek kedvenceire, vagy éppen a település sajátosságára. (Pl. megyénkben van Napsugár Óvoda - Lövõ, Mézeskalács Óvoda - Abda, Kék Duna Óvoda - Gönyû, Benedek Elek Óvoda, Mesevár Óvoda - Gyõr, Bóbita Óvoda - Gyõrladamér, Napsugár Óvoda - Hegyeshalom, Aranykapu Óvoda - Jánossomorja, Nefelejcs óvoda - Kisbajcs, Tulipános Óvoda Koroncó, stb.)
Természetesen a felsorolt elnevezéseken kívüli nevet lenne célszerû találnunk, ezért egy ÖTLETLÁDÁT helyezünk ki az óvodában. Kérjük ebbe elhelyezni az elnevezésre vonatkozó ötletet és az ötlet "tulajdonosának" nevét 2010. január 31-ig. Majd a beérkezett ötleteket az óvoda kollektívája és a Szülõi Munkaközösség február folyamán véleményezi, a legjobbat kiválasztja. Az önkormányzat Képviselõ-testületének jóváhagyását követõen pedig idén áprilisban a Szent György Napi ünnepséghez kapcsolódóan kerül sor a névadó ünnepségre, ahol az "ötletgazdát" is külön köszönteni fogjuk.
A névadási ünnepséggel szeretne az óvoda csatlakozni a Széchenyi István Emlékévhez.
Kérjük, névadási ötletét egy papírlapon dobja be Ön is az Ötletládába, így segítsen Ön is megtalálni a Nagycenkre, a nagycenki ovisokra leginkább jellemzõ név megtalálását.

Köszönettel:

Nemes Viktória
óvodavezetõ

Ivánkovics Ottó
polgármester
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
További kiemelt bannerek >
 
Nagycenk Nagyközség
Önkormányzata

9485 Nagycenk, Gyár u. 2.
Tel: +36 99 360-012
E-mail:
titkarsag@nagycenk.hu

Felelős kiadó:
Nagycenk Önkormányzata

Felelős személy:
Csorba János polgármester

Grafikai terv és programozás:
Bognár Tamás
webmaster@nagycenk.hu

© Nagycenk Nagyközség
Önkormányzata, 2018
NAGYCENKIEKNEK
Hírek, tájékoztatók
Községháza
Intézmények
Nagycenk múltja és jelene
VENDÉGEINKNEK
Nagycenkről
A környék
Szállás, vendéglátás
Tudnivalók
Séta Nagycenken
ÜGYINTÉZÉS, HIVATALI ÜGYEK
Polgármesteri hivatal
Dokumentumtár
Pályázatok, hirdetmények
Gazdálkodási adatok