Ma 2018. december 18. kedd, Auguszta napja van.

 
 
 
 
 
 
 
 

Napi hírek, események
[2009-10-16] Ivánkovics Ottó polgármester válaszközleménye

A POLGÁRMESTER KÖZLEMÉNYE

Tisztelt Olvasó!
Tisztán látható, hogy a nyolc ellenzéki képviselõ hangadója és külsõs tanácsadói továbbra sem akarják tudomásul venni, hogy nem közülük való a polgármester, és már csak egy évük maradt arra, hogy az általuk irányomban már a hivatalba lépésem elsõ napjától kezdve hangoztatott negatív véleményüket alá tudják támasztani, akármilyen kis indokkal is.
Tudom, hogy vannak közöttük mérsékeltebb ellenzéki képviselõk is, akik esetében kérem: velem együtt nézzék el, hogy a nevüket adják az ellenem megindított rágalomhadjárathoz. Hisz nem biztos, hogy tisztában vannak cselekményük súlyával.
Az egész eljárás nem csak méltatlan Nagycenkhez és az itt élõkhöz, de gyávaságot is sugall a részükrõl. Miért nem volt bátorságuk értesíteni engem és Csorba János képviselõ urat a sajtótájékoztatóról? Pedig még elõtte nap rendkívüli ülésen személyesen találkoztunk is. És a Polgármesteri Hivatalt, és a település lakosságát miért nem tájékoztatták elõre? És miért érezték úgy, hogy éppen a Széchenyi Kastélyban kell ezt megtartaniuk? Az egyik soproni rádiónak elküldték a sajtóanyagot, de telefonos nyilatkozatot tenni már nem volt bátorsága egyiküknek sem. Miért? Miért kell a Plébános úr reverendája alá bújniuk? Miért kell egy közalkalmazottat is bevonni ebbe a méltatlan eljárásba, még akkor is, ha az egyikük felesége?
A kérdések csak sokasodni fognak ezt követõen, és sajnos visszaesünk a 4-5 évvel ezelõtti szintre. A balhékról, botrányokról fognak szólni a nagycenki témájú híradások, és nem a közösségépítésrõl, Nagycenk gyarapodásáról, pályázati sikerekrõl, a Széchenyi Család tagjairól.
Én ettõl ezennel teljes mértékben elhatárolódom, és az ügy kirobbantói nevében is elnézést kérek mindenkitõl. Természetesen a velem szemben felhozott vádakra részletesen reagálni fogok, azokat visszautasítom! A közvéleményt - mint eddig is - hitelesen tájékoztatni fogom, ha hibásan döntöttem, arról is. Állok elébe minden olyan hatósági vizsgálatnak, amely a függetlenség és pártatlanság talaján áll.
Nagycenk, 2009. október 16.

Ivánkovics Ottó
Nagycenk polgármestere
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
További kiemelt bannerek >
 
Nagycenk Nagyközség
Önkormányzata

9485 Nagycenk, Gyár u. 2.
Tel: +36 99 360-012
E-mail:
titkarsag@nagycenk.hu

Felelős kiadó:
Nagycenk Önkormányzata

Felelős személy:
Csorba János polgármester

Grafikai terv és programozás:
Bognár Tamás
webmaster@nagycenk.hu

© Nagycenk Nagyközség
Önkormányzata, 2018
NAGYCENKIEKNEK
Hírek, tájékoztatók
Községháza
Intézmények
Nagycenk múltja és jelene
VENDÉGEINKNEK
Nagycenkről
A környék
Szállás, vendéglátás
Tudnivalók
Séta Nagycenken
ÜGYINTÉZÉS, HIVATALI ÜGYEK
Polgármesteri hivatal
Dokumentumtár
Pályázatok, hirdetmények
Gazdálkodási adatok