Ma 2018. december 18. kedd, Auguszta napja van.

 
 
 
 
 
 
 
 

Napi hírek, események
[2009-09-15] Ivánkovics Ottó közleménye
Tisztelt Nagycenkiek!

Köszönettel tartozom Benke Éva szerkesztõnek, hogy felhívta a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Nagycenki Csoportjának és az adakozóknak, segítõknek, rászorulóknak a figyelmét arra, hogy milyen veszély "leselkedhet" ránk, ha nem vagyunk eléggé körültekintõek.
A hírbe hozott falubelink - akinek nincs is négy gyermeke, de tény, hogy nem kértem el az igazolványát, mint ahogy az ember a paptól, a rendõrtõl, a kéményseprõtõl sem kéri el, pedig lehetne rá oka mostanában, a csalók trükkjeit hallva - kapcsán én csak annyit szeretnék elmondani, hogy segítségével mind a Soproni, mind a Gyõri kirendeltségen volt szerencsém személyesen kapcsolatba lépni az ottani Szeretetszolgálati munkatársakkal, vezetõkkel, akik régi ismerõsként üdvözölték õt. Neki köszönhetõen mindkét helyen adományokat kaptunk amelyek egy utánfutónyi mennyiséget tettek ki. Használt ruhák, tartós élelmiszerek, vitaminok, íróasztalok, hatóságilag lefoglalt " szigorú számadási kötelezettséggel járó " új ruhák. Számomra ez elegendõ volt arra, hogy megbízzak benne, hogy elfogadjam segítõ szándékát. Õ új beköltözõként követendõ példát mutat sok nagycenki számára, esetleges visszaélésre pedig sem neki, sem másnak nincs is lehetõsége a Nagycenki Csoportban, hisz pénzbeli adományokat nem gyûjtünk, nem kezelünk. Ettõl függetlenül hamarosan ismét személyesen találkozom a szeretetszolgálat megyei vezetõjével a megnyugtató rendezés érdekében.
Bízom abban, hogy a Cenki Híradó szerkesztõje biztosítja a megszólalási lehetõséget az érintett számára is, ez így lenne etikus. Továbbá remélem, hogy ez a közjáték nem szegi kedvét sem az érintettnek, sem az adakozó kedvû embereknek Nagycenken. A helyi segítõszolgálat - hála a tettre kész közremûködõknek - önzetlenül és hatékonyan végzi a munkáját, amit hálásan köszönök nekik. (Még ha ezt sajnos van is, aki sértõdötten szemléli.)
Egyben reményemet fejezem ki, hogy a jövõben az ilyen "probléma" nem az Interneten keresztül kerül kiteregetésre, hanem közvetlenül keresi meg az érintetteket, hisz ez elsõ sorban Nagycenk hírnevének árt, és senkinek nem használ.

Tisztelettel:
Ivánkovics Ottó
Nagycenk polgármestere
Nagycenk, 2009. szeptember 14.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
További kiemelt bannerek >
 
Nagycenk Nagyközség
Önkormányzata

9485 Nagycenk, Gyár u. 2.
Tel: +36 99 360-012
E-mail:
titkarsag@nagycenk.hu

Felelős kiadó:
Nagycenk Önkormányzata

Felelős személy:
Csorba János polgármester

Grafikai terv és programozás:
Bognár Tamás
webmaster@nagycenk.hu

© Nagycenk Nagyközség
Önkormányzata, 2018
NAGYCENKIEKNEK
Hírek, tájékoztatók
Községháza
Intézmények
Nagycenk múltja és jelene
VENDÉGEINKNEK
Nagycenkről
A környék
Szállás, vendéglátás
Tudnivalók
Séta Nagycenken
ÜGYINTÉZÉS, HIVATALI ÜGYEK
Polgármesteri hivatal
Dokumentumtár
Pályázatok, hirdetmények
Gazdálkodási adatok