Ma 2019. január 21. hétfõ, Ágnes napja van.

 
 
 
 
 
 
 
 

Napi hírek, események
[2009-07-24] A községben történtek:
"Közvilágítás fejlesztése a Keresztúri utcában

A napokban végre felgyulladtak az utcai világítás fényei a Keresztúri utcában. A Hidegségi útról (külterületrõl) áthelyezésre került 4 db közvilágítási lámpatest, amelyek egy további új fényforrással együtt már hetekkel ezelõtt felszerelésre került a Keresztúri utcában, az Energie Contracting Kft alvállalkozóinak köszönhetõen. Azonban a közvilágítási hálózatra való rákapcsolódás csak a napokban valósulhatott meg, amit ez úton is köszönünk az E-On munkatársainak.
A fejlesztésnek köszönhetõen a Keresztúri utca néhány hónappal ezelõtt beköltözött lakói már a sötétség beállta után is biztonságosan megközelíthetik lakásaikat.


Csõtörés az óvodában

Éppen a nyári leállást-nagytakarítást megelõzõ napokban észlelték az óvoda dolgozói, hogy az egyik szennyvíz-elvezetõ csõ eldugult. Nemes Viktória óvodavezetõ asszony gyors intézkedését követõen sem sikerült a dugulást elhárítani, így közmunkás segítségével megkezdõdött az udvari szakaszon a csõvezeték feltárása. Ekkor derült ki, hogy a 20-30 évvel ezelõtt lefektetett eternit csõ közel egy méteres szakaszon hosszában elrepedt, aminek következtében az évek alatt beszivárgó föld teljesen eltömítette a csövet.

A feltárást követõen szakemberek vették át a munkát, akiknek köszönhetõen közel 12 méteres szakaszon teljesen új, korszerû mûanyag csõvezeték került lefektetésre, sõt a szakasz egy részén a csöpögõ ivóvíz-vezeték is kijavításra került, majd a munkagödör visszatemetése megtörtént.
A gyors beavatkozásnak köszönhetõen nagyobb kár és fennakadás nem keletkezett, a kb. 2 négyzetméteres szakaszon felbontott udvari járda Zubrits József közalkalmazott segítségével a jövõ héten teljes mértékben helyreállításra kerül.
A közremûködõk munkáját ez úton is köszönöm.

Tisztelettel:

Ivánkovics Ottó
polgármester"
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
További kiemelt bannerek >
 
Nagycenk Nagyközség
Önkormányzata

9485 Nagycenk, Gyár u. 2.
Tel: +36 99 360-012
E-mail:
titkarsag@nagycenk.hu

Felelős kiadó:
Nagycenk Önkormányzata

Felelős személy:
Csorba János polgármester

Grafikai terv és programozás:
Bognár Tamás
webmaster@nagycenk.hu

© Nagycenk Nagyközség
Önkormányzata, 2019
NAGYCENKIEKNEK
Hírek, tájékoztatók
Községháza
Intézmények
Nagycenk múltja és jelene
VENDÉGEINKNEK
Nagycenkről
A környék
Szállás, vendéglátás
Tudnivalók
Séta Nagycenken
ÜGYINTÉZÉS, HIVATALI ÜGYEK
Polgármesteri hivatal
Dokumentumtár
Pályázatok, hirdetmények
Gazdálkodási adatok