Ma 2019. január 21. hétfõ, Ágnes napja van.

 
 
 
 
 
 
 
 

Napi hírek, események
[2009-05-08] A május eleji ünneplésekrõl

"A Május 1-i nagycenki események elõzõ nap este kezdõdtek, viharos idõjárási körülmények közepette, amikor is a nagycenki fiatalok felállították a faluközpontban a Falu Májusfáját.Horváth László helyi vállalkozónak köszönhetõen még egy nagyon jó minõségû pezsgõ is a fára került, amit majd május 31-én ihatnak majd meg a májusfa kivitelében közremûködõk.Május elsejének délutánján már szerencsére napsütés és gyönyörû idõ köszöntötte a gyermekeket, felnõtteket a Játszótéren.A köszöntõ beszédek után Simon Péter úr - akinek a gyermekek udvariasan megköszönték a sok-sok ajándékot - beszélt a játszótérrel kapcsolatos további fejlesztési elképzeléseirõl. Ezt követõen az óvodások mûsora következett, majd az iskolás gyermekek játékos sportvetélkedõje.Mire az összes ajándék gazdára talált, már kész is lett a Nyúl Szabolcs által remekül elkészített gulyás, amibõl közel száz adag került kiosztásra. Külön köszönet Lajber Sándor tanár úrnak és segítõinek a gyermekprogram összeállításáért és lebonyolításáért, és minden közremûködõnek - különösen Németh Ferenc úrnak, a Nagycenki Sportegyesület új elnökének.


Május 3-án vasárnap délután került sor a Színészválogatott újabb nagycenki "fellépésére". A mérkõzésre kilátogató közel száz fõs nézõsereg remek idõjárási körülmények közepette élvezhette a szintén remek és izgalmas játékot, amit végül is a vendégcsapat nyert meg 8:5 arányban, a hazai csapat tisztes helytállása közepette.Gólszerzõk a színész válogatott részérõl: Laklóth Péter (3), Mészáros Béla (2), Eperjes Károly, Tûzkõ Sándor, Podusil György. A hazai csapat gólszerzõi: Artner Roland (2), Horváth Márton, Nagy István, Barasits László. A gyermekeknek rendezett 11-es rúgó versenyt Horváth Martin nyerte, aki egy focilabdával lett gazdagabb ügyességének köszönhetõen. A mérkõzést követõen a csapatok tagjait és a közremûködõket a Platán Étteremben vendégül láttuk egy is ételre, italra, beszélgetésre.A mérkõzés bevételét, a támogatók felajánlásait jótékonysági célra ajánlották fel a Színészválogatott tagjai.


A támogatóknak, segítõknek ez úton is köszönetemet szeretném kifejezni: elsõ sorban Nagy Zoltánnak és Nagy Istvánnak, továbbá Brummer Gábornak, a Cenki Ablak Kft-nek, Csorba Jánosnak, a Meggyfa Bt-nek, a Nagycenki Iparos körnek, a Peresztegi Pékségnek, a Széchenyi István Mezõgazdasági Szövetkezetnek, a Platán Étteremnek, Simon Péternek, a Trencsér Kocsmának, az Unser-Lagerhaus Kft-nek, és egyben minden közremûködõnek.

Külön köszönet Lajber Sándor tanár úrnak a mérkõzés levezetéséért és Nemes Gyula, Ragats Gyula gondnokoknak a pálya tökéletes elõkészítéséért."


Ivánkovics Ottó

polgármester 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
További kiemelt bannerek >
 
Nagycenk Nagyközség
Önkormányzata

9485 Nagycenk, Gyár u. 2.
Tel: +36 99 360-012
E-mail:
titkarsag@nagycenk.hu

Felelős kiadó:
Nagycenk Önkormányzata

Felelős személy:
Csorba János polgármester

Grafikai terv és programozás:
Bognár Tamás
webmaster@nagycenk.hu

© Nagycenk Nagyközség
Önkormányzata, 2019
NAGYCENKIEKNEK
Hírek, tájékoztatók
Községháza
Intézmények
Nagycenk múltja és jelene
VENDÉGEINKNEK
Nagycenkről
A környék
Szállás, vendéglátás
Tudnivalók
Séta Nagycenken
ÜGYINTÉZÉS, HIVATALI ÜGYEK
Polgármesteri hivatal
Dokumentumtár
Pályázatok, hirdetmények
Gazdálkodási adatok