Ma 2018. december 16. vasárnap, Etelka napja van.

 
 
 
 
 
 
 
 

Napi hírek, események
[2010-12-05] MEGHÍVÓ a Nagycenki Turisztikai Fórumra
Az egyeztető fórum kiemelt célja, hogy Széchenyi falujában a vendéglátás, turizmus, idegenforgalom területén működő vállalkozásokat, intézményeket, civil szervezeteket, magánszemélyeket további együttműködésre serkentsük annak érdekében, hogy Nagycenkre az eddigieknél is több látogató érkezzen Magyarországról és külföldről egyaránt, illetve a Nagycenkre és a régióba érkező turista minél több helyi attrakciót nézzen meg, minél több helyi szolgáltatást vegyen igénybe mind a saját, mind pedig a helyi szolgáltatók megelégedettségére.

Nagycenk Nagyközség Önkormányzatának képviselő-testülete fel kívánja vállalni az egyeztetés, együtt gondolkodás megindításának szerepét annak reményében, hogy a sikeres és hatékony folytatásban már ezen kezdeményezéshez egyre többen csatlakoznak Önök közül is.
A Önével együtt több, mint harminc meghívót küldtünk ki a csatolt táblázat szerint. De amennyiben Önnek újabb személyre/személyekre is van javaslata, kérem jelezze felém, köszönöm szépen.

Nagy öröm számomra, hogy az utóbbi hónapok eredményei alapján több sikeres pályázatról is hírt kaphattunk, amelyek megvalósulásával több száz millió forintos fejlesztési támogatás érkezhet Nagycenkre, Széchenyi Falujába. A megbeszélésen lehetőséget szeretnénk teremteni arra, hogy a sikeres pályázatok résztvevői tájékoztatást adhassanak Önöknek ezen elképzeléseikről, a megvalósulás várható időpontjáról is.

Köszönöm előre is, hogy részvételével hozzájárul a Nagycenki Turisztikai Fórum eredményességéhez. Hisz Nagycenk turisztikai vonzerejének növelése mindannyiunk közös érdeke. Tegyünk érte közösen! Köszönöm.


Nagycenk, 2010.12.02.

Tisztelettel:


Ivánkovics Ottó
Nagycenk polgármestere
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
További kiemelt bannerek >
 
Nagycenk Nagyközség
Önkormányzata

9485 Nagycenk, Gyár u. 2.
Tel: +36 99 360-012
E-mail:
titkarsag@nagycenk.hu

Felelős kiadó:
Nagycenk Önkormányzata

Felelős személy:
Csorba János polgármester

Grafikai terv és programozás:
Bognár Tamás
webmaster@nagycenk.hu

© Nagycenk Nagyközség
Önkormányzata, 2018
NAGYCENKIEKNEK
Hírek, tájékoztatók
Községháza
Intézmények
Nagycenk múltja és jelene
VENDÉGEINKNEK
Nagycenkről
A környék
Szállás, vendéglátás
Tudnivalók
Séta Nagycenken
ÜGYINTÉZÉS, HIVATALI ÜGYEK
Polgármesteri hivatal
Dokumentumtár
Pályázatok, hirdetmények
Gazdálkodási adatok