Ma 2019. február 18. hétfõ, Bernadett napja van.

 
 
 
 
 
 
 
 

Napi hírek, események
[2010-11-30] HETI EGYHÁZI HÍREK (2010/45)
Szeretettel várjuk vasárnap délutánonként az iskolásokat pásztorjáték próbára. Öröm számomra, hogy évrõl-évre lelkesen készülnek gyermekeink erre az elõadásra, mellyel szívbõl megörvendeztethetik szüleiket.

Már elõre hirdetem, hogy 2010. december 18-án szombaton a szentmise egy órával korábban délután 5 órakor kezdõdik, melyet követõen fogjuk meggyújtani adventi koszorúnk 4. gyertyáját. Ezen a szombat estén ½ 6 órai kezdettel ADVENTI KONCERT SZÉCHENYI FALUJÁBAN címmel templomunkba látogat az Eötvös Loránd Tudományegyetem kórusa és gospel-jellegû koncerttel nyitja meg templompályázatunk hivatalos kihirdetését. Megtiszteli védnökségével ünnepünket Simon Péter Úr, falunk sikeres üzletembere. A jó Isten áldását kívánva megköszönöm, hogy fontosnak tartja templomunk és környéke renoválását. Ez a nyitóünnepség Egyházközségünk és falunk, Nagycenk életében egy mérföldkõ, hiszen a páratlan együvétartozásunk kifejezõdése Szent Karácsony ünnepe elõtt. Mindnyájan érezzük megszólítva magunkat: ha épül és szépül a templom, akkor épül a falu és mi is építhetjük lelkünket és új életet az utánunk jövõ nemzedék számára is. Ezzel a lelkülettel HÍVOM ÉS VÁROM SZERETETTEL A FALU NÉPÉT az adventi koncertre!

Pénteken felkeresem otthonaikban elsõpéntekes betegeimet. Kérem, jelezzék számomra, hogy kik azok az idõs és mozgásukban korlátozott testvéreink, akik igénylik Karácsony ünnepe elõtti szentáldozáshoz járulást, hiszen szívesen felkeresem õket is. Ne felejtsük el imáinkkal támogatni beteg és szenvedõ embertársainkat!

Jövõ héten szombaton délelõtt 9 órától délig és délután 3 órától 5 óráig itt tartózkodom a plébánián és szeretettel várom a jövõ évi szentmiseszándékok iratását! Kérem, ne kerülje el figyelmünket, hogy elhunyt szeretteinkért úgy tehetünk a legtöbbet, ha az Úr oltáránál megemlékezünk Róluk!

Isten áldását kívánom mindnyájatok családi életére és
jövõ heti munkájára!

Plébánosotok: Henczel Szabolcs
Telefon: 06-20/ 36-46-355
Közelgő programjaink:
Egyházközségi bál
2019-02-23
Téltemetés
2019-03-03
Március 15-i ünnepség
2019-03-15
Szalai Gergely Asztalitenisz Emléktorna
2019-03-15
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
További kiemelt bannerek >
 
Nagycenk Nagyközség
Önkormányzata

9485 Nagycenk, Gyár u. 2.
Tel: +36 99 360-012
E-mail:
titkarsag@nagycenk.hu

Felelős kiadó:
Nagycenk Önkormányzata

Felelős személy:
Csorba János polgármester

Grafikai terv és programozás:
Bognár Tamás
webmaster@nagycenk.hu

© Nagycenk Nagyközség
Önkormányzata, 2019
NAGYCENKIEKNEK
Hírek, tájékoztatók
Községháza
Intézmények
Nagycenk múltja és jelene
VENDÉGEINKNEK
Nagycenkről
A környék
Szállás, vendéglátás
Tudnivalók
Séta Nagycenken
ÜGYINTÉZÉS, HIVATALI ÜGYEK
Polgármesteri hivatal
Dokumentumtár
Pályázatok, hirdetmények
Gazdálkodási adatok