Köszöntő
Tisztelt Érdeklődő, Kedves Látogató! Szeretettel Üdvözlöm!
Kérem, engedje meg, hogy röviden bemutassam egyesületünket! A Nagycenki Sportegyesület jelen formájában 1992-ben alakult meg. Természetesen már hosszú évtizedek óta aktív sportélet zajlott településünkön. A fő sportág  kezdetektől fogva a labdarúgás, de az utóbbi években, évtizedekben örömteli módon számos sportág talált követőkre településünkön. Így például nagy hagyománya van az asztalitenisznek, régóta aktív a motocross. Szakosztályaink között megtalálható még a lovas, a teke és az erőemelő szakosztály. Az utóbbi időkben pedig a sport- és díszgalambászok, valamint legutóbb a birkózók és a karatésok csatlakoztak az egyesülethez. amelyben így jelen pillanatban 9 szakosztályban több mint 100-an sportolnak.

Egyesületünk leginkább a Nagycenki Önkormányzat támogatásából működik, de emellett egyéb forrásokat, pályázati lehetőségeket is igyekszünk felkutatni, és a tagság is hozzájárul a kiadásokhoz (tagdíj, egyéni felajánlások).

Az egyesület pályázott és támogatást nyert a helyi LEADER egyesülettől a sportpálya fejlesztésére. A pályázat megvalósítása 2013-ban elkezdődött és 2014 év végével zárul le. A pályázat révén salakos teniszpályával és 60x3méteres rekortán futópályával valamint távolugró gödörrel bővül a nagycenki sportlétesítmény. Ezen kívül a focipályán kicseréltük a kapukat, új cserepadok kerültek elhelyezésre. A focipálya mellett kialakított, kosárlabdázásra alkalmas pályán pedig egy háromállású kosárlabdapalánk került elhelyezésre.
Terveink között szerepel a pálya további korszerűsítése, eredményjelző tábla elhelyezése és kültéri hangosítás kiépítése.
Célunk, hogy a helyi és környékbeli fiatalok és idősebbek, kicsik és nagyok számára megteremtsük a kulturált szabadidő eltöltésének feltételeit, minél több embert rábírjunk az aktív sportolásra.

Szeretettel várunk minden sportolni vágyót egyesületünkben!
Projekt záró esemény meghívója (.pdf) > > >

Bugledich Attila
Nagycenki Sportegyesület Elnöke
2023. március
H K Sz Cs P Sz V


1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31